Subiect: HOROSCOPUL !
View Single Post
Vechi 25.06.2007, 13:48:49
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Consuela,eu nu am fost sa cunosc vazatori cu Duhul expres,nu i-am cautat eu pe ei,daca Dumnezeu mi i-a scos in cale,este ca s-a intamplat asa,deodata,pur si simplu,ca din senin,rugandu-ma sincer si din toata inima,in anumite momente critice ale vietii mele de pana atunci,cand treceam prin niste clipe groaznice,oribile,as putea zice,si din care simteam ca nu mai pot scapa,ca s-au strans in jurul meu prea multe pacate ca un lat,si ca nu mai pot iesi,ca nu mai exista vreo portita de salvare.Nu am cautat si nu am iscodit,nu am ispitit pe Dumnezeu sau pe vazatorii cu Duhul Sfant,ca si cum cineva ar merge la vrajitori sau vrajitoare,la ghicitori,ghicitoare,descantatori,fermecatori sau altcineva.Dumnezeu in marea Sa indurare,S-a milostivit de mine,caci simteam ca sunt tare rau incercata,dar nu era nici pe departe,poate,asa ceva,comparativ cu ce li se intampla altora,desigur.In momentul in care totusi eu am vazut ca acele persoane deosebite,as putea zice de exceptie,imi spun ceea ce numai eu si Dumnezeu stiam,normal ca am devenit curioasa ca si Eva,caci fetele si femeile sunt ceva mai curioase de la Eva incoace,de la a ei curiozitate prea mare,care a dus la cadere,tu nu ai fi fost daca erai in locul meu?Dar curiozitatea mea nu era satisfacuta,in momentul in care eu puneam intrebari cu privire la mine,ci exact cand eu nu puneam intrebari inutile,fara noima poate,nu descusam,nu ispiteam,nu iscodeam pe acele persoane, tocmai atunci se intampla sa primesc raspunsuri clare la gandurile mele,care ma framantau si nu imi mai dadeau pace deloc.Cand acei oameni deosebiti(Sfinti Parinti Induhovniciti) cadeau in extaz,rapite in extaz,cum se mai zice,nu stiam ce sa mai cred,ce sa mai fac,asa ca nu imi ramanea altceva de facut decat sa ma rog si sa ma inchin,ce altceva mai imi ramanea sa fac?Nici macar nu mi-a spus cineva inainte ca acele persoane sunt vazatoare cu Duhul Sfant,eu de unde era sa stiu aceasta dinainte?Am picat si eu ca prostul,cum se mai zice,cam asa ceva,picata de pe luna.Dar am aflat mai multe in timp,nu asa deodata,caci atunci eram prea mica,si la propriu si la figurat,cu toate ca nici acum nu sunt mare,la figurat vorbind,adica in traire,cum sunt altii.
Reply With Quote