Vindecare era daca isi modificau sexualitatea; sentimentele si senzatiile infrante pot reveni cu o si mai mare intensitate si dupa 10 ani de infranare. Pacatele mele ma deranjeaza pe mine dar nu pe cel de langa mine, tocmai. Cu ce te deranjeaza pe tine "pacatele" unui homosexual? Nu poti sa ii cazi drept victima...decat daca ii dai de inteles ca sunteti pe aceeasi lungime de unda :P si cred ca nu e cazul tau.
Pana sa fie homosexual, este un om; daca il respecti(si daca se respecta si el) nu trebuie sa aflii ce e in patul lui, asa cum nici pe el nu l-ar interesa ce e in patul tau(asa e civilizat). De asta nu inteleg de ce atata lupta impotriva homosexualitatii-precum a zis Maria-Sofia...poate sunt unele sentimente reprimate in frageda pruncie si cei care arunca atata cu noroi si-au pus si ei probleme candva.
Eu stiam ca onania este masturbare...eu nu vad nimic homosexual intr-asta; nu cred ca e vb nici de narcisism, mai ales ca sunt persoane complexate care o fac tocmai din teama de a avea o relatie sexuala normala.(nu isi pot accepta corpul)
|