View Single Post
Vechi 06.02.2011, 13:48:27
colaps3's Avatar
colaps3 colaps3 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.01.2011
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Crestin_Simona Vezi mesajul
Nu ar fi o idee rea ce spui tu, dar din urmatorul considerent nu cred ca se cuvine:
voind sa faci un lucru deosebit de bun - faci in acelasi timp unul deosebit de rau!!!!
Jicnesti! Noi nu luam in seama, dar este un site ortodox adica si gazda la alte confesiuni!
Pai ce parere si drag sa le fie de noi ?
Si mai mult, inainte de a fi gazda, ce ortodox esti vorbind cu indiferent cu cine in asemenea mod?
Eu una te apreciez dar aici sincer gresesti si imi permit sa-ti dau un sfat, daca vrei bineanteles sa-l accepti: nu poti apara/propovadui adevarul atunci cand in acelasi timp duci numele Domnului in desert!!!!
Asta se aplica si pe scara mai larga, cum sa pui ca si simbol Sfanta Cruce cand forumul este plin si de discutii neortodoxe????

Ia spune-mi, soțul și soția intenționat nu pun icoană în dormitor doar pentru că acolo își fac poftele ? Sau cumva ar trebui să dăm icoana jos de pe perete dacă înjură cineva? Casă este plină „si de discutii neortodoxe” dar cu toate astea există icoană și cruce în ea.

Ba dimpotrivă, trebuie lucru curat la loc de necurăție căci astfel se sfințește și mai tare ne mustră păcatul. Mai tare o să-i mustre și pe sectanți dacă e prezentă o cruce.

Momentan scrie „creștin ortodox” și nu „ecumenist” așa că nu ne pasă de „alte confesiuni”. Noi vorbim de creștinism, nu de „alte confesiuni”.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, masoneriei, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului, părăsirii patriei și a venirii antihristului de papă în România!

Semnați petiția împotriva venirii diavolului de papă în România! - http://www.petitieonline.ro/petitie/...p66477055.html
Reply With Quote