Citat:
Īn prealabil postat de dianagroza
L-am pus in ghilimele ca il mai postasem o data. Prima parte tinea pe post de introducere, nu ca citat original. Asa ca nu apare nimic in plus, e doar introductiv pentru ca am vrut sa evidentiez ideia de inchinaciune.
|
Orice citat se pune in gilimele.
Citatele biblice se dau cum sunt ele,
fie ca ne convine sau nu.Daca doriti sa subliniati o idee atunci o faceti fara sa dati un citat cu adaosuri personale.Aceasta inseamna sa dati citatul in ghilimele,spuneti versetul,si
comentati personal in afara lui,nu inauntrul lui.Va inteleg dorinta de a va sustine cauza dar metoda nu este dintre cele mai potrivite.Si un preot ortodox va poate lamuri cu privire la acest aspect,nu este opinia mea personala.
Biblia nu a fost scrisa nici la Iasi si nici la Glasgow.A fost tradusa (si) in cele doua locatii dar textul de la care s-a plecat,
va asigur,nu era in romaneste sau in engleza.Nici in moldoveneste sau scottish gaelic.Banuiesc ca o confruntare cu textul original(noi toti avem copii,
inclusiv dvs) nu sperie pe nimeni care socoteste ca detine o traducere corecta.,,Proba veritatii".
Referitor la confesiunea mea ati afirmat: ,,
Din pct. de vedere al confesiunii dvs ar fi injositor".Daca va intreb in ce consta credinta confesiunii mele o sa inrositi google dar nu este necesar din moment ce stiti (deja) ce este sau nu injositor pentru noi.M-as bucura ca cei care fac anumite afirmatii sa aiba taria sa le sustina pina la capat.
In general este un semn de demnitate.
Va salut cu respect doamna