View Single Post
Vechi 06.02.2011, 15:58:59
Scotsman
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de dianagroza Vezi mesajul
L-am pus in ghilimele ca il mai postasem o data. Prima parte tinea pe post de introducere, nu ca citat original. Asa ca nu apare nimic in plus, e doar introductiv pentru ca am vrut sa evidentiez ideia de inchinaciune.
Orice citat se pune in gilimele.Citatele biblice se dau cum sunt ele,fie ca ne convine sau nu.Daca doriti sa subliniati o idee atunci o faceti fara sa dati un citat cu adaosuri personale.Aceasta inseamna sa dati citatul in ghilimele,spuneti versetul,si comentati personal in afara lui,nu inauntrul lui.Va inteleg dorinta de a va sustine cauza dar metoda nu este dintre cele mai potrivite.Si un preot ortodox va poate lamuri cu privire la acest aspect,nu este opinia mea personala.

Biblia nu a fost scrisa nici la Iasi si nici la Glasgow.A fost tradusa (si) in cele doua locatii dar textul de la care s-a plecat,va asigur,nu era in romaneste sau in engleza.Nici in moldoveneste sau scottish gaelic.Banuiesc ca o confruntare cu textul original(noi toti avem copii,inclusiv dvs) nu sperie pe nimeni care socoteste ca detine o traducere corecta.,,Proba veritatii".

Referitor la confesiunea mea ati afirmat: ,,Din pct. de vedere al confesiunii dvs ar fi injositor".Daca va intreb in ce consta credinta confesiunii mele o sa inrositi google dar nu este necesar din moment ce stiti (deja) ce este sau nu injositor pentru noi.M-as bucura ca cei care fac anumite afirmatii sa aiba taria sa le sustina pina la capat.In general este un semn de demnitate.

Va salut cu respect doamna

Last edited by Scotsman; 06.02.2011 at 16:06:20.