Citat:
În prealabil postat de Scotsman
Imposibil doamna.In general am foarte rar dreptate.Am constat asta recent.Trebuie sa credez primul in fata unei doamne dar mai bine cedam amandoi,ne vedem fiecare de ale lui si fie ca Cel de Sus sa va lumineze si pe dvs si pe mine cu privire la cum este mai bine.In definitiv pe mine nu ma afecteza cu nimic modul cum priviti dvs problema si sper ca nici pe dvs sa nu va afecteze optica mea.Daca se intimpla asta,va rog sa-mi acceptati scuzele.Am fost suficient de nepoliticos si am uitat ca stau cu o doamna de vorba si prin urmare este recomandat sa nu imi umflu muschii unei stiinte si asa mediocre.
O zi buna.Ma retrag rusinat si plin de regrete :)
|
Era mai bine formulat "Ma retrag plin de ironie"
Pentru ultima data, va invit sa va uitati la acel raspuns dat dvs, veti vedea ca inainte de arhanghel sunt ghilimele, cum si la urma, dupa Gavriil sunt ghilimele. Tocmai pentru ca am vrut sa va arat citatul pe care i l-am dat domnului tricesimusquintus si raspunsul meu, la faptul ca a zis ca
"Ar fi destul de înjositor să-l acuzăm pe un înger sfânt (apropos, unde scrie că e "Arhanghel"?) de idolatrie!"
Ca dvs ati fost cel care i-ati justificat raspunsul legat de " inchinaciune".