View Single Post
Vechi 06.02.2011, 21:14:43
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iulyaan Vezi mesajul
exista/poate fi o egalitate intre sexe?as cum se promoveaza mai nou?nu ar trebui, dar.....se intampla.mai este acea femeie autentica,mama cea care se ingrijeste de copil fara a munci de dimineata pana sera,nu neaparat pt ca nu ar avea de mancare?nu vb de conceptia caruia,femeia trebuie sa stea cu nasul numai in tigaie........rolul mamei intr-o familie ,este primordial....dar nu aceia care vine la 7-8 sera acasa....copilul stand doar cu bona....si repet,nu neaparat ca familia duce lipsa crunta de bani si trebuie sa munceasca de nevoie....pt ca nici asta nu este o scuza
Nu exista "egalitate" intre sexe.
Dar nu mi-as face probleme (ca "egalitatea nici nu te fericeste, nici nu te mantuieste).

Cred ca femeile trebuie sa-si regaseasca menirea si firescul. Cred ca femeia din ziua de azi (si barbatul, desigur), nu mai stie care este menirea ei in familie si in societate.
Sa nu stii ce esti este o mare sursa de nefericire atat pt tine cat si pt cei din jur. Daca nu mai stim pt ce traim, am putea sa privim catre modelele crestine pt a ne re-descoperi sensul vietii.
Reply With Quote