View Single Post
Vechi 25.06.2007, 20:25:01
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Ioana, gandeste-te bine daca nu cumva esti intr-o perioada de ravna prea infocata astfel incat sa-ti orbeasca dreapta judecata si sa iei decizii pe care le vei regreta poate cand vei da de greu in manastire. Pot sa spun ca si eu am avut o perioada cam acum un an in urma, in care o perioada de timp am reusit sa ma abtin de la anumite obiceiuri - ceea ce ma entuziasmat mult, adica am avut acea mandrie subtila de rezultate, fiind determinat sa cad din nou in pacat. Gandeste-te foarte bine daca nu cumva deabia acum ai descoperit credinta sau daca intr-un fel ai inceput sa te schimbi, ca daca e asa inseamna ca e doar un inceput, dar nu e bine sa te gandesti sa te calugaresti doar pt ca in aceste momente ai ravna mai mare. Un sfant spunea ca "Daca cumva vedeti vre-un frate ca se suie repede prea sus cu ravna catre Dumnezeu, sa nu-l lasati, dimpotriva sa-l trageti de picioare inapoi, fiindca nu stie ca se amageste, acesta nu-i lucru bun inaintea lui Dumnezeu din cauza ca provoaca caderi si mai mari dupa ce ravna inceteaza, din simplul motiv ca nu are destul duh sfant in el ca sa poata rezista ispitelor la o asa ravna pentru infranare!"
Reply With Quote