View Single Post
Vechi 07.02.2011, 10:28:53
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit ???

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Vicentiu , sunt interesante postarile tale, dar doresc sa te intreb, tu nu te manii niciodata?
Si mai departe:
Citat:
Draga mea, daca eu de ex am postat din proprile-mi experiente , m-au pus la zid....Desigur cel dictat de prea stramtul plinului de sine al unora...Nu voi mai repeta gresala! Ma rezum doar la comentarii, unde imi exprin opinia proprie.....Doamne ajuta!
ps. Stiu ca Vicentiu era cel ce trebuia sa raspunda...Nu o va face, am convingerea aceasta!
Am citit postarile lui Vicentiu (ca pana acum are doar 6) si nu inteleg ce a declansat acest atac la persoana + presupuneri (stiu eu ca nu va raspunde) etc..
Il cunosti cumva personal si te-a maniat cu ceva?

(PS. si eu te-am pus la zid pt postarile new-age si daca la inceput te suspectam de new-ageism, azi, dupa ce am citit mai multe din postarile tale, imi vine f greu sa te cred ortodoxa.. dar nu mai dau argumente, ca as face referire la prea multe postari)

PS 2.. de ex.. pe acest thread ai spus
Citat:
Cel care reuseste sa nu mai fie manios niciodata , este doar acela care a facut pace cu sine insusi si cu Dumnezeu.....Cam greu, nu este asa?
Ce este aceasta: a face pace cu SINE? In ce fel? Tu nu stii de razboiul crestinului care se face cu lumea, cu diavolul, cu sine insusi? E vorba de razboiul duhovnicesc.. uite ce spune par. Arsenie Boca: iubirea de sine este primul pui al diavolului! Etc..

Last edited by anna21; 07.02.2011 at 10:43:31.
Reply With Quote