View Single Post
Vechi 07.02.2011, 16:49:34
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dianagroza Vezi mesajul
Pai nici eu nu sunt de acord cu ce zice Florin.
De unde a constatat el ca sunt diferite? Dupa nume?
Exista doar doua locuri, din punct de vedere ortodox, rai si iad, existand trepte de fericire in rai dupa cum a zis insusi Hristos " in casa Tatalui Meu multe locasuri sunt" (Ioan 14:2) precum si trepte in iad "Iar sluga aceea care a stiut voia stapanului sau si nu s-a pregatit, nici nu a facut dupa voia lui va fi batuta mult, iar cea care nu a stiut, dar a facut cele vrednice de batai, va fi batuta putin (Luca 12: 47-48)
Incercati va rog, pentru curiozitatea mea, sa rezolvati problema pe care am pus-o in postarea numarul 200. Am adus citate din Noul Testament.

Unde vor merge cei care nu au avut contact cu crestinismul (vorbesc de cei nascuti dupa intemeierea Bisericii) si au murit nebotezati daca in Imparatia Cerurilor nu au acces cei nenascuti din nou? Unde vor merge cei care nu sunt desavarsiti ca pruncii? Unde vor merge cei care nu sunt mai mari ca Ioan Botezatorul?

Va rog sa-mi raspundeti cat mai clar, daca puteti cu citate din Sfintii Parinti sau din Scripturi.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote