Subiect: Durerea fizica
View Single Post
Vechi 07.02.2011, 17:12:31
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Boala si durerea cauzata de suferinta trupului reprezinta o consecinta naturala a pacatului, dar nu o metoda de ispasire a vreunui pacat. Spre exemplu, omul care mananca si bea neglijent tot timpul nu va apuca batranetele, deoarece exagerarile ii deterioareaza trupul. Mai mult, de la o varsta se va resimti si il va durea ficatul, vor aparea bolile grave cauzatoare de moarte. Problema se extinde la orice pacat pe care-l comitem: stresul cauzeaza boli grave in chip cu totul firesc, pentru ca asa suntem construiti. Ura ne face rau atat fizic, cat si spiritual. Lenea duce la sedentarism si cauzeaza iarasi probleme de sanatate. Samd.

Da, exista si boli care apar in tinerete sau chiar in copilarie, insa acestea au cauze care transcend viata noastra, fiind cauzate probabil de pacatele stramosilor nostri, de la parinti si bunici inapoi. Dar nu ca sa ispaseasca pacatele lor, ci pentru ca asa functionam noi, pentru ca informatia se transmite genetic...

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote