View Single Post
Vechi 07.02.2011, 17:32:07
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de padrevicentiu Vezi mesajul
In principiu si tu poate ai dreptate dar nu uita la granita ma refeream sa pescuim in mai multe locuri sa se mantuiasca si altii nu numai noi.Nu mai stiu in ce topic am vazut cand a spus cineva ca daca aduci pe cineva la credinta acoperi o multime de pacate.Si ca sa inchei...Gary Moore nu este "omul" meu eu doar il respect pentru ce a contribuit adica pentru muzica buna si de calitate
Bine, retractez; nu e omul tau, este eroul acestui topic. Ca sa-i ajutam pe altii sa se mantuiasca, trebuie ca noi sa fim cel mai bun exemplu. Ceea ce e foarte greu pentru un mirean.
Cat despre muzica buna si de calitate... Dumnezeu stie cel mai bine ce muzica ii place!... Nu vreau sa-mi imaginez chiar acum unde te poate duce cu gandul ascultarea unui blues, cu atat mai mult daca il mai si dansezi... Dar tocmai spuneam: ale tineretii valuri: am trecut pe-acolo si cunoastem... Cat de "bine" era, acum imi vine sa-mi trag shuturi in fund... Trebuie sa te gandesti ca simpatia pentru acesat gen te va duce (cu voia lui Dumnezeu) sa primesti canoane foarte grele, cand toate ti se vor aseza impotriva. Intelegi oare de ce fac atata caz??