View Single Post
Vechi 26.06.2007, 03:57:56
mirelat
Guest

Implicit

va multumesc tuturor pentru sinceritate, cu o mentiune speciala pentru Ory care intr-adevar a prins in expunerea ei detaliata ceea ce am urmarit prin aceasta intrebare.

cred ca este important sa fim sinceri, atat cu noi insine cat si cu ceilalti, indiferent sa sunt cunostinte din viata de zi cu zi sau cunostinte virtuale; sa nu ne cream un alter ego pe internet ci, cum mai zicea cineva (pe alt topic), inainte de posta pe forum sa ne gandim cu seriozitate : oare daca eu acum l-as avea in fata mea pe omul acesta, in carne si oase, oare ce i-as zice eu de fapt?...

eu una recunosc ca si in viata de zi cu zi sunt cam dura uneori, insa atunci cand sunt asa o fac pentru ca stiu ca acea persoana are potential si e bine sa stie ca ceva nu este in regula pentru a tinde spre corectarea acelui neajuns. stiu ca multi vor percepe asta ca fiind mandrie, si nu zic ca poate nu este ceva, dar cred ca mai mult este o dovada de dragoste, de faptul ca iti pasa de acel cineva.

pe de alta parte, cu mana pe inima spun, pe omul simplu si smerit, care nu se pretinde ceea ce nu este, niciodata nu am fost capabila sa ii fac nici un repros, INDIFERENT cate greseli ar fi facut. am cunoscut astfel de oameni in multe imprejurari si nu am indraznit sa ating un astfel de om cu nimic, ci parca imi venea sa il iau in brate si sa-i spun "lasa, nu-i nimic, se mai intampla si greseli dar toate se rezolva..." daca este ceva care ma dezarmeaza cu adevarat in relatiile interumane, atunci aceea este cu adevarat SMERENIA.
Reply With Quote