View Single Post
Vechi 07.02.2011, 21:44:22
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AdrianAamz Vezi mesajul
Ale carui Dumnezeu ?
Ale Singurului Dumnezeu Adevărat, [Același] ieri, azi și în veci! Dacă dumneavoastră cunoașteți altul, să fiți sănătos! Căci cu atâta o să vă alegeți - cu viața aceasta...

Citat:
Ale celui care a vorbit numai cu evreii si pentru evrei, prin VT, sau ale celui care a venit si a mai schimbat ceva pe ici, pe colo, in partile esentiale ?
Cât privește principiile morale, Dumnezeu nu Se schimbă (Mal.3,6) și nu "schimbă", căci Legea Sa Morală reflectă caracterul Lui. Doar omul are caracter schimbător.

Citat:
Eu zic ca lucrurile stau asa: adventismul a luat din Biblie ce i-a convenit (de ex., sambata, zeciuiala, numele de crestin, venirea a doua a lui Hristos) si din asta a facut esenta doctrinei sale, pe care o vrea general-universal valabila.
Recunoașteți măcar un lucru bun: a luat din Biblie, nu din povești.

Citat:
Si, ca punct comun, toti se cred deja mantuiti pentru ca trec prin experienta indeplinirii cerintelor respective.
Nu mai luați de bune "referatele prescurtate postate pe net de persoane care știu să scrie, dar stau cam rău cu cititul", faceți măcar minimum efort să citiți atent puținele fraze postate de mine.

Citat:
Pana una alta, indiferent de a cata zi din saptamana este, ziua domnului la crestini e ziua lui Hristos
Credeți că pentru Domnul Sabatului (Marc.2,28) este indiferent, ori că nu știe să numere până la 7? El este Domnul Sabatului și sâmbăta este Sabatul Domnului.

Citat:
pentru crestin este un Domn: Hristos. Care lucreaza si sambata, si invie duminica.
Ce vajnic străjer sunteți în lanul de sfeclă! Acel Domn Hristos la care faceți referire că a înviat duminica, s-a odihnit [în mormânt] sâmbăta, nu a lucrat!
Reply With Quote