Citat:
În prealabil postat de AdrianAamz
Ale carui Dumnezeu ?
|
Ale Singurului Dumnezeu Adevărat, [Același] ieri, azi și în veci! Dacă dumneavoastră cunoașteți altul, să fiți sănătos! Căci cu atâta o să vă alegeți - cu viața aceasta...
Citat:
Ale celui care a vorbit numai cu evreii si pentru evrei, prin VT, sau ale celui care a venit si a mai schimbat ceva pe ici, pe colo, in partile esentiale ?
|
Cât privește principiile morale, Dumnezeu nu Se schimbă (Mal.3,6) și nu "schimbă", căci Legea Sa Morală reflectă caracterul Lui. Doar omul are caracter schimbător.
Citat:
Eu zic ca lucrurile stau asa: adventismul a luat din Biblie ce i-a convenit (de ex., sambata, zeciuiala, numele de crestin, venirea a doua a lui Hristos) si din asta a facut esenta doctrinei sale, pe care o vrea general-universal valabila.
|
Recunoașteți măcar un lucru bun: a luat din Biblie, nu din povești.
Citat:
Si, ca punct comun, toti se cred deja mantuiti pentru ca trec prin experienta indeplinirii cerintelor respective.
|
Nu mai luați de bune "
referatele prescurtate postate pe net de persoane care știu să scrie, dar stau cam rău cu cititul", faceți măcar minimum efort să citiți atent puținele fraze postate de mine.
Citat:
Pana una alta, indiferent de a cata zi din saptamana este, ziua domnului la crestini e ziua lui Hristos
|
Credeți că pentru Domnul Sabatului (Marc.2,28) este indiferent, ori că nu știe să numere până la 7? El este Domnul Sabatului și sâmbăta este Sabatul Domnului.
Citat:
pentru crestin este un Domn: Hristos. Care lucreaza si sambata, si invie duminica.
|
Ce vajnic străjer sunteți în lanul de sfeclă! Acel Domn Hristos la care faceți referire că a înviat duminica, s-a odihnit [în mormânt] sâmbăta, nu a lucrat!