Subiect: Foarte ciudat.
View Single Post
Vechi 07.02.2011, 22:54:51
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Nu am să uit niciodată primul meu examen la anatomie. Am picat cu un căpcăun, vestit pentru faptul că nu trecea mai mult de 25 % dintre studenți. Eu eram ultimul din grupă. Căpcăunul prinsese o zi excepțională și vroia să ne trecă pe toți, dar eu am înțeles abia ulterior, și prea târziu, acest lucru. Trag biletul. Mușchii fesieri. În timp ce căpcăunul vorbea cu asistentul, încep eu să spun cele trei fraze pe care le mai țineam minte despre mușchii fesieri, în cuvinte cât mai doctoral-academice "Lasă frazeologia ! Cine inervează mușchii fesieri ?" Desigur că auzisem despre nervii fesieri, era unul dintre cele câteva lucruri pe care le mai țineam minte. Dar, am socotit că nu se poate să te întrebe așa ceva. Cum adică întrebare: cine inervează mușchii fesieri, răspuns: nervii fesieri. Trebuie să fie o capcană undeva, cugetam eu. Văzând că mă gândesc și părându-i-se incredibil, căpcăunul mă încolțește: "cine inervează, mă, mușchii fesieri ???" "Nervul obturator, dom' profesor !". S-a holbat la mine: "ce, mă ??! Afară ! Ieși afară!" Eu: "vă rog, dom' profesor, vă rog frumos, mai dați-mi o șansă !" Căpcăunul ridică din umeri: "Păi...păi ți-am dat-o ! Asta a fost ! Afaaară !".

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com

Last edited by Mihnea Dragomir; 07.02.2011 at 23:00:01.
Reply With Quote