Subiect: Minune!!!
View Single Post
Vechi 08.02.2011, 01:09:06
AdrianAamz AdrianAamz is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Elada / Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bob2909 Vezi mesajul
Am si eu o intrebare : Ce intelegi tu din aceste versete?

Apocalipsa , cap 13:

"11. Și am văzut o altă fiară, ridicându-se din pământ, și avea două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur
12. Și toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în fața ei. Și face pământul și pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată.
13. Și face semne mari, încât și foc face să se pogoare din cer, pe pământ, înaintea oamenilor, "

Cine crezi tu ca indeplineste la ora actuala aceasta profetie? ...

Iti dau un indiciu: Rana de moarte a fiarei dintai, care a fost vindecata , inseamna puterea pe care au pierdut-o fariseii si carturarii asupra poporului ales datorita apostolilor care dotorita pogorarii Duhului Sfant au aratat clar cine era slujitor al lui Dumnezeu si cine nu...
Lumina care se pogoara la mormantul lui Hristos nu vine instantaneu, ci in urma unor rugaciuni in care e invocat Iisus Hristos, " ca intru numele lui Iisus tot genunchiul sa se plece, al celor ceresti si al celor pamantesti si al celor de dedesubt. Si sa marturiseasca toata limba ca Domn este Iisus Hristos, intru slava lui Dumnezeu-Tatal." (Filipeni).

Ma mir ca cineva declarat ortodox se pune contra ortodoxiei si da citate impotriva ei in cel mai pur stil NP.
Reply With Quote