Subiect: Minune!!!
View Single Post
Vechi 08.02.2011, 01:30:15
bob2909 bob2909 is offline
Banned

Data înregistrării: 04.07.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AdrianAamz Vezi mesajul
Lumina care se pogoara la mormantul lui Hristos nu vine instantaneu, ci in urma unor rugaciuni in care e invocat Iisus Hristos, " ca intru numele lui Iisus tot genunchiul sa se plece, al celor ceresti si al celor pamantesti si al celor de dedesubt. Si sa marturiseasca toata limba ca Domn este Iisus Hristos, intru slava lui Dumnezeu-Tatal." (Filipeni).

Ma mir ca cineva declarat ortodox se pune contra ortodoxiei si da citate impotriva ei in cel mai pur stil NP.
Eu nu m-am pus contra ortodoxie, si repet ortodoxia este calea dreapta...

insa eu am pus o intrebare, care era mai mult retorica , iar tu ai dat un raspuns ... pe care mai bine nu il dadeai... acum ar trebui sa reflectezi mai bine cand o sa mai postezi si alte raspunsuri... pentru ca nu ai facut decat sa evidentiezi ceva ce nu trebuia evindentiat... m-ai inteles.

Si inca ceva... ortodoxia este veche de 2000 de ani , pe cand slujitorii vin si pleaca. Iar ca si slujitori unii sunt bunii, si ii vedem dupa fructele care le fac , ex: Arsenie Boca , Dumitru Staniloae, Iustinian Chira etc... si din pacate mai sunt si multe uscaciunii... asta este ... insa in ultimul timp parca e din ce in ce mai multa neghina...

Last edited by bob2909; 08.02.2011 at 01:41:03.
Reply With Quote