Subiect: PR. ARSENIE BOCA
View Single Post
Vechi 26.06.2007, 10:02:06
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristina83
Imi pare rau ca nu pot spune cine este duhovnicul meu si in ce privinte nu este el deacord cu Pr.Boca, dar nu vreau sa fac pe nimeni sa il judece.Imi cer iertare daca am suparat pe cineva.
Domnule, e simplu, nu trebuie sa va facetzi tot felul de idei, parintele Arsenie Papacioc este mai indeapropiat cu dreapta credintza, iar parintele Arsenie Boca este mai adancit in lucrare chiar daca la unele teorii scartzaie, shi nici nu prea are atat de mare importantza, deshi in timp ne va aduce Dumnezeu la dreapta credintza pe totzi shi la iubirea sa de oameni... Shi nu ai cum sa-ti dai seama decat daca esti induhovnicit in teorie bine de tot, deci n-are sens sa-tzi faci probleme, ca Parintele Arsenie Boca are cateva lacune, pe care eu nu i le-am observat ci doar le-am intuit, ca un fel de presimtzire, dar totushi cred ca a facut foarte bine Dumnezeu cu el ca a lasat credintza lui in felul acela, tocmai pentru a acoperii o multzime de pacate ale multora, printre care shi pe ale mele cumva, deraieri shi eresuri... dar daca vretzi sa mergetzi spre adevarata ascultare, atunci shi eu am presimtzirea shi parerea formata din foarte putzinul pe care l-am aflat mai mult de aici de pe forum, ca totushi parintele Arsenie Papacioc este mai bine luminat in dreapta credintza, ca shi parintele Cleopa Ilie, sau ca shi parintele Pimen dar shi altzii, multzi shi foarte buni shi drept cunoscatori ai adevarurilor de credintza...:)

Nu e vorba despre judecata deshi uite, interpretand in felul acesta poate ca shi l-am judecat putzin, deci imi cer iertare daca se interpreteaza asha... ???
Reply With Quote