View Single Post
Vechi 26.06.2007, 10:36:37
MARIUS_DANIEL MARIUS_DANIEL is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.06.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de veilur
NU, asta e vrajeala, nu cred ca Iisus instiga la automutilare ca sa nu pacatuim, din potriva, El vrea ca noi sa nu pacatuim fara sa trisam. Asta este o prostie, sa-ti tai mana sau piciorul ca dupa aceea sa nu mai poti munci, si ca urmare vei muri de foame. Marius, tu esti intreg la minte? ma dezamagesti cu habotnicia ta prost aplicata. Iti spun eu ca nu te ajuta la nimic daca ai o mana taiata sau un ochi scos, asta e pura vrajeala!
Deci vorbele unui sfant sunt vrajeala pentru tine...Intelege ca aceasta se face in cazuri extreme,cand nu mai poti scapa de patimi grave,si,pentru a te mantui,e mai bine asta,decat sa arzi in iad.E un sacrificiu pentru Hristos,nici vorba de automutilare sau altceva.Stiu ca este smintitor, dar asta este.Au mai fost cazuri smintitoare si in Vechiul Testament,de exemplu...Si nu e vorba de nici o trisare,daca asta scrie chiar in Biblie,ce vrei sa zici ca Dumnezeu e habotnic acum sau ce?Pai da,asa au aparut unii ierarhi ecumenisti care pusi fata in fata cu Sf.Parinti au inceput sa zica ca da,atunci erau alte vremuri,daca Sf.Parinti ar fi trait azi n-ar mai fi zis la fel...de acord,asta zic si eu,n-ar mai zis la fel...ci ar fi fost mult mai VEHEMENTI!
Reply With Quote