View Single Post
Vechi 09.07.2006, 22:27:09
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Daca ati fi avut curiozitatea sa cititi prima postare de sus, ati fi inteles ce ma intereseaza. Nu cred in superstitii, nu as indrazni niciodata sa deranjez un mort sa-i aud glasul, nici nu cred ca se poate asa ceva. Sunt escroci care profita de disperarea unor persoane si inchipuie tot felul de utopii. Pacatul este, in primul rand, al celor care cred si fac asa ceva.

Dar, tot ii trageti cu diavolul, de parca viata noastra ar depinde de el. Asta mai intreb si pe urma nu mai vin pe acest site. In loc sa-mi fac bine, imi sperii sufletul cu tot felul de lucruri parca anume create sa indeparteze crestinul de cele sfinte.

Cu cativa ani in urma, mi-am propus sa merg la biserica 7 vineri la rand pentru ca in familie la noi lucrurile mergeau tare aiurea. De hotararea mea nu stia nimeni, nu spusesem nici macar celei mai bune prietene. Joi seara, spre cea de a patra vineri, am hotarat sa nu mai merg a doua zi dimineata la biserica. Ma simteam obosita, plictisita si chiar doream sa dorm mai mult dimineata. Asa ca nici ceasul nu l-am mai pus sa sune. Spre dimineata, insa, m-am visat in biserica. Era puternic luminata, dar goala. Atunci, am intrebat de ce nu este slujba in biserica. O voce de femeie mi-a spus clar si raspicat ca nu poate sa fie slujba in biserica atata timp cat eu stau in pat si dorm.

Acuma spunneti, va rog, pe mine diavolul m-a trezit din somn sa merg la biserica sa pot implini promisiunea facuta in gand de-a merge la slujbe pentru binele familiei mele? Oare tot diavolul a facut ca preotul sa intarzie cateva minute ca eu sa pot participa la toata slujba?
Reply With Quote