View Single Post
Vechi 08.02.2011, 11:24:43
KANDIA KANDIA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.01.2011
Religia: Ortodox
Implicit ce putem face

Dar ce putem face cand sunt tot mai multi cei care au nevoie de ajutor si tot mai putine posibilitatile noastre materiale de ajutor?Tot framantandu-ma cum as putea sa ajut cat mai multi am realizat ceva: societatea noastra e bolnava.Ea genereaza tot mai multi saraci si asta va continua pana...cand?Poate o licarire de speranta ar fi daca fiecare din noi ar face ceva pentru tara asta.De la a te abtine cand iti vine sa arunci o hartie pe jos si pana la a munci cu adevarat si din greu,dand cate ceva si "pe gratis" din sudoarea ta...Poate daca am invata care sunt indatoririle noastre inainte de a urla dupa drepturi si daca ne-am intreba ce am produs azi cand ne vaitam ca-i mica suma primita...Si-cel mai important-daca am fi obiectivi,lucizi si cu ochii spre viitor la orice alegere din viata noastra...poate ca am face ceva pentru noi,toti.Poate am avea o tara sanatoasa,cu locuri de munca adevarata (nu birouri despre care nu stie nimeni la ce folosesc),salarii decente si cu foarte,foarte putini saraci...
Reply With Quote