View Single Post
Vechi 26.06.2007, 13:16:34
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

:)Eu cred ca atata timp cat acea persoana aflata in coma mai spera intr-o minune Dumnezeiasca in subconstientul sau,si isi pastreaza ultima speranta,aceea ca isi mai poate reveni,chiar daca se chinuie,are o sansa sa se schimbe mai apoi,caci eu am vazut destule cazuri la TV.pe internet,dar si am auzit si citit despre persoane aflate in coma sau moarte clinica,si care au vazut si vizitat,asadar,Raiul sau iadul,depinde de viata lor dusa pana atunci,pana in acel moment al suferintei lor si chinurilor lor,si care,atunci cand si-au revenit in simtiri si s-au intors la viata de aici,de pe pamant,s-au schimbat atat ele cat si persoanele cu care s-au aflat in contact,povestindu-le,sau nu,experienta lor de dincolo de viata aceasta cunoscutilor si apropiatilor prin ce au trecut,asa ca trebuie sa respectam si sa apreciem viata,indiferent daca persoanele aflate in chinuri cer sa fie deconectate de la aparate, daca mai au cum sa ceara aceasta,bineinteles,ele poate nu realizeaza,deci nu isi dau seama ca Dumnezeu asa ingaduie sa sufere pt.mantuirea lor si a altora.Cine ia viata cuiva,ca vrea bolnavul sau nu,este un criminal,categoric in conceptia crestina si autentic ortodoxa.
Reply With Quote