Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie
Am cunoscut o familie de martori , nascuti in familii de martori , care au 5 copii...Initial toti adulau acest cult....si desi unul din copii s-a vindecat de cancer limfatic , chipurile prin credinta , rugaciune si un pic de tratament...., in cultul iehovistilor astazi au ramas numai parintii...Toti copii au plecat...ortodoxiei....I-am intrebat , ce parere au despre optiunea copiilor lor si mi-au raspuns cu o vadita tristete in ochi, ca acestia au ales moartea vesnica....si e pb lor....
|
Nu inseamna nimic ca s-a facut minunea, pt ca Hristos spune:- CITITI CU ATENTIE!!!
Matei 7, 22. Mulți Îmi vor zice în ziua aceea: Doamne, Doamne, au nu în numele Tău am proorocit și nu în numele Tău am scos demoni și nu în numele Tău [u]minuni multe am făcut?[u]
23. Și atunci voi mărturisi lor: Niciodată nu v-am cunoscut pe voi. Depărtați-vă de la Mine cei ce lucrați fărădelegea.
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.
|