View Single Post
Vechi 08.02.2011, 21:57:03
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crocomau Vezi mesajul
Cei care nu au scris nimic, ar fi scris exact aceleasi invataturi ca cei care au scris. Toti propovaduiau aceeasi Evanghelie..
Ai avea dreptate daca scrierile lui Pavel s-ar asemana cu ale lui Luca, Matei, Ioan, Iacob, Iuda, Petru...
Ti se pare ca Ev. scrisa de Matei seamana cu scrierea lui Iuda?...
Dragutule, vezi ca nu am 2 clase primare sa ma poti lua cu abureli...pe aia de la gradinita ii poti prosti cum vrei tu...

Citat:
Toata invatatura care duce la mantuire se gaseste in Sfanta Scriptura. "din pruncie cunosti Sfintele Scripturi, care pot sã-ti dea întelepciunea care duce la mîntuire, prin credinta în Hristos Isus." (2 Timotei 3:15).
Care Sfinte Scripturi cunostea Timotei din pruncie?
Cand s-a scris prima carte a NT?

Pavel ii spune lui Timotei sa "tina drep[tarul cuvintelor sanatoase pe care le-a auzit" (II Timotei 1, 13) de la el ... aceste cuvinte incredintate lui Timotei de catre Pavel, trebuiau transmise la oameni credinciosi care sa se priceapa a invata si pe altii (II Timitei 2,2).

Citat:
Ca sa o scurtam, va recomand Epistola de dragoste a lui Dumnezeu, catre toti oamenii: Sfanta Scriptura.
Sfanta Scriptura e cartea mea de capatai...a ta nu stiu ce este: ori pliantul pe care ti-l da pastorul dupa "scoala de sabata", ori brosura "crestina" pe care vi le imparte la fiecare Evanghelizare pastorii...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.
Reply With Quote