View Single Post
Vechi 09.02.2011, 08:18:39
crocomau crocomau is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2011
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Intr-adevar, amindoi spuneti ca sinteti deja mintuiti daca respectati "adevarata credinta".
Credinta adevarata te mantuieste. Apartenenta la confesiune religioasa (ortodoxa, catolica, p/np, etc.) nu are nici un aport la mantuire.

Citat:
Isus ne invata ca credinta se recunoaste dupa roade, iar dumneavoastra nu le aveti. Intre bisercia dumneavoastra si o societate comerciala nu exista nici o diferenta
De unde cunoasteti biserica adventista si roadele adventistilor?

Citat:
N-am acces nici la aceasta traducere. Si cum biserica mea ne-a dat o alta traducere, ma vad in situatia de a alege intre cuvintul dumneavoastra si al bisericii mele. Intotdeauna aleg ceea ce aduce roade.
Nu aveti sau nu vreti sa aveti acces la o traducere recunoscuta de Biserica Ortodoxa? Am impresia ca nu va convine aceasta traducere si de aceea "nu aveti acces".

Citat:
Ziua a saptea e ziua inchinata Domnului. Pentru mine e dumnica, pentru dumneavoastra simbata.
Pentru toti crestinii, ziua a saptea este cea aratata de Cuvantul lui Dumnezeu: sambata. Aveti vreun dubiu?

Citat:
Ma intereseaza gasirea adevarului si l-am si gasit; sta intr-o fraza:"sa-l iubesti pe Domnul DUmnezeul tau din toata inima, din tot cugetul si din tot sufletul, iar pe aproapele tau ca pe tine insuti." Sa ajung eu la desavirsire in practicarea acestei legi si sint sigura ca Domnul va fi milostiv cu mine.
Scriptura va invata cum puteti sa va manifestati iubirea de Dumnezeu: "Dragostea de Dumnezeu sta in pazirea poruncilor Lui."(1 Ioan 5:3). Ce atitudine aveti fata de pazirea poruncilor lui Dumnezeu (in special fata de porunca a patra, din decalog - ca sa fim pe subiect)?

Citat:
Nu cred ca ma va intreba la judecata "care e adevarul tau?" ci ma va intreba, conform acestei porunci:"cit L-ai iubit pe DUmnezeul si cit l-ai iubit pe aproapele?"
"Dacã Mã iubiti, veti pãzi poruncile Mele."(Ioan 14:15)
Reply With Quote