View Single Post
Vechi 09.02.2011, 10:38:05
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crocomau Vezi mesajul
Poate ca in acele carti este scris ceva spre folosul dvs. Ar fi bine sa nu fiti refractar si sa "cercetati totul, alegand ce este bun" - cum ne invata Sfantul Apostol Pavel.
Eu nu spun ca nu s-ar gasi ceva bun si in cartile ei...dar din moment ce exista si ceva nefolositor, atunci acele carti nu are ce cauta pe mana unui crestin , pt ca nu poate sta la un loc Invatatura lui Hristos cu invatatura unui om ...o carte , ori are cuvantul lui D-zeu in ea, ori a diavolului;
Iacob vb de infranarea limbii spune: 3, 11. Oare izvorul aruncă din aceeași vână, și apa dulce și pe cea amară?

[quote=crocomau;335075]Oricum o sa reveniti la subiectul cu "bunicuta" (Ellen White). Am observat ca, atat dvs., cat si alti forumisti, cand nu mai aveti replici, schimbati placa si o dati pe subiectul cu "ametita", "schizofrenica", "epileptica", etc.

Puisor, tu ai spus ca respecti Biblia....si eu ti-am demonstrat ca respecti invatatura "bunicute", si atat...si-ti demonstrez la orice ora!
Daca era bolnava, ce sa fac eu !?

Citat:
În prealabil postat de crocomau Vezi mesajul
Dvs. cate postari veti reusi sa dati (in dialogul cu adventistii), venind numai cu invataturi din Sfanta Scriptura, fara sa reveniti la obsesia dvs. (care nu are nici o relevanta)?
Eu in dialog cu NP nu folosesc decat Scriptura...ti se pare ca am folosit altceva?...
Da, m-am folosit de forumul AZS...nimic mai mult!
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.
Reply With Quote