Citat:
În prealabil postat de Iosif77
Le-am verificat eu Geony....
|
Foarte bine!
Citat:
Ai luat postarea lui carm3n de pe forumul AZS dar argumentatia ta tot doua parale face. Pentru ca ai „uitat” sa precizezi ca postarea ei a fost sanctionata imediat pe forumul lor: ”Ellen White considera Sfintele Scripturi cele mai importante scrieri. Personal nu cred ca ea a intentionat vreodata ca scrierile ei sa fie puse pe acelasi nivel cu Biblia”.
Si mai tarziu aici pe forum...
|
Am citat pe mai multi: unom, mariussascau, rest si abia ultima data am citat-o pe carm3n (
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...=11810&page=54) .
Asa ca, fii atent la gandire!
Citat:
Concluzia care se impune: ori carm3n e o enoriasa mai zeloasa dar parerile ei nu sunt imbratisate de adventisti ori carm3n esti tu  ...
|
Nu te lega tu de ea sarmana si nu o acuza, ea spune ce a auzit , nu ce a gandit.
Daca la noi la Biserica preotul vb de Sf. Nicolae frumos, credinciosii vor vorbi si ei din auzite...daca pastorul le-a vb frumos de "babuta", si ea vb ca si pastorul.
...nu ma provoca sa aduc si alte argumente , ca vine cucubau si ma ia la intrebari ca am ce am cu "craiasa" adventistilor.
Citat:
Asa ca lasa postarile AZS, pe astea se vede ca nu le intelegi.
Poate le pricepi mai bine pe cele de pe forumul satanic...
|
Nu este nici o deosebire intre postarile de pe forumul satanic si cel de pe forumul AZS...pe primul se venereaza satana, pe al doilea se vad roadele lui...
PS. puiule, nu ma lua la parale ca nu am copilarit impreuna nici am stat in banca la gradinita!