Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
1.Chiar dacă exprimată prin alte cuvinte, viziunea este aceeași. Citiți mai cu atenție.
2.Nu știu dacă în Biserica Catolică se frânge pâinea zilnic, însă știu cu siguranță că ziua sâmbetei nu este considerată sfințită și binecuvântată, așa cum a lăsat-o Dumnezeu.
3.Nu înțeleg de ce vă e frică de originale? Prin aceasta demonstrați deja anumite complexe, știind că veți descoperi unele schimbări forțate de sens ale traducerilor confesionale.
|
1. Asa e, viziunea e aceiasi, am inteles-o eu gresit.
2. In Biserica Catolica se fringe piinea zilnic (inca un argument ca noi respectam Sfinta Scriptura). In viziunea mea, a unui credincios catolic obisnuit, orice zi lasata de la Dumnezeu este o zi binecuvintata, pentru ca ne mai da inca o data posibilitatea sa devenim sfinti.
3.Nu mi-e frica de nici un original insa nu trebuie sa CUNOSC, sau sa am o EXPLICATIE LOGICA ca sa cred. Nu stiu sa explic fenomenul de electroliza,insa vad rezultatele. Nu-mi explic ce este energia elecrica, insa vad ca funcioneaza.Nu stiu sa demonstrez teoria gravitatiei, insa ii vad efectele. Prin extrapolare, nu voi reusi niciodata sa inteleg in totalitate Sfinta Scriptura (mai ales ca sint putin grea de cap), dar ma ghidez dupa cei care au adus roade.
PS Unde a binecuvintat Dumnezeu simbata?