View Single Post
Vechi 26.06.2007, 17:13:33
ancah
Guest

Implicit

Multumim Justin pentru relatarea de mai sus. Iata, deci cum ii ajuta Dumnezeu pe cei , care se incred in El.
Acum cativa ani, pe vremea cand mai locuiam la casa, aveam in sarcina mea, una din multele, taierea ierbii. Aplecandu-ma sa strang iarba, mi-au cazut ochelarii de vedere. I-am cautat, dar nu i-am mai gasit. Auzisem de Acatistul Sf. Mina si m-am grabit sa-l citesc, pentru a-mi gasi ochelarii. L-am citit odata, asteptand sa se produca minunea. Au trecut de atunci 3 ani, timp in care am mai taiat iarba de nenumarate ori, si am plivit straturile de flori. Nici urma de ochelari. Apoi am vandut casa si ne-am mutat la bloc; scapasem de taiat iarba.
Intr-una din zile, la un an de la mutare, ne suna noul proprietar, care ne intreaba daca sunt ai nostri ochelarii, pe care i-a gasit in iarba! Erau ochelarii mei, in perfecta stare, desi trecusera 3 ierni cel putin peste ei.
Daca ma rugam mai mult, cu siguranta ca-i recuperam mai repede! I-am multumit Sf. Mina si de atunci e unul dintre sfinti, caruia ma rog.
Reply With Quote