buna
Imi pare sincer rau ca ai fost aspru criticata de persoane care nu stiu daca au trecut vreodata prin pierderea unui copil ca sa inteleaga.
Si eu am pierdut 2 sarcini inainte insa prefer sa nu deschid subiectul fiindca s-ar putea sa fiu criticata.
Singurele lucruri pe care trebuie sa le stii sunt urmatoarele:
1. Normal ca fetita ta este un ingeras, o fiinta nevinovata care din pacat a plecat prea repede de langa tine.
2. Dumnezeu este bun si iertator cu toti dintre noi indiferent cat de mult rau am face.Caci pana si pe Iuda l-a iertat pentru ca l-a tradat, precum si pe toti care l-au chinuit cand era pe cruce"Iarta-i Doamne caci nu stiu ce fac" parca asa era...
Nu trebuie sa te invinovatesti fiindca asta il supara pe Dumnezeu si se intristeaza, fiindca el vede cat de mult te-ai chinuit sa ai copii cat de mult i-ai dorit .De asta te sfatuiesc sa te ierti pe tine intai si sa crezi ca ai facut tot ce era posibil ca sa ii ai aproape.Nu s-a putut din motive necunoscute de noi, numai Dumnezeu stie de ce a fost asa.
3.Trebuie sa iti cauti alinare in el,sa crezi si sa speri si sa te bucuri de cei doi copilasi minunati pe care ii ai.
4.Fiecare pierdere sau obstacol care apare in viata trebuie depasit cu optimism si cu putere si nu trebuie niciodata sa te dai batut indiferent ce s-ar intampla oricat de greu ar fi trebuie sa mergem pana la capat, deoarece orice experienta grea ne intareste si ne face mai puternici.
Nu trebuie sa pleci urechea la oricine , trebuie sa asculti dar sa faci asa cum iti dicteaza constiinta, inima sau ratiunea.Nu cred ca sunt rau intentionate , poate ca asta considera unele dintre ele ca nu sunt ingerasi copii care mor in burtica.
Tu fii tare si curajoasa caci Dumnezeu te iubeste, ne iubeste pe toti daca nu ne-ar fi iubit nu cred ca am fi trait si ne-am fi bucurat de fiecare clipa.
Bafta multa si sper ca aceste cuvinte sa iti mai aline din durere.....pupicei :*:**:*:
|