Citat:
În prealabil postat de Iosif77
Oh, daca ai facut-o fara sa iti dai seama cu atat mai mult poti fi iertat.
Daca te pocaiesti, desigur.
|
Tu imi citesti postarile asa cum citesc P si NP Biblia...iau din Biblie ce la place...
Si cum e pocainta de care vb, cu o baita rezolvam totul?
Citat:
Uite aici ai scris ca meriti mantuirea pe baza faptelor bune:
Nici macar nu ai vorbit la general despre „ei”, despre „cei care...”.
Te-ai incadrat tu singur in categoria celor care, pe langa ceea ce a facut Hristos, fac fapte bune pentru a MERITA mantuirea....
|
Raspunsul era dat unui P sau NP (D-zeu va stie ce soiuri sunteti pe aici).
Ori voi sustineti ca mantuirea se da doar pe baza credintei, iar eu prin postarea facuta am vrut sa adaug ca si prin fapte bune!
Citat:
Dar Geony, daca nu ti-ai dat seama ce spui si daca recunosti ca ai gresit, nu-i nimic. Domnul te iarta.
Toti gresim, spunem prostii, cadem, ne ridicam...
|
D-zeu iarta orice pacat...numai ca hula impotriva Duhului Sfant nu se iarta si stii de ce? - pt ca de acest pacat sunt cuprinsi toti P si NP!
Cand ai spus toti, ai vb doar de voi NP...pt ca nu esti avocatul BO, cred..
Stii ce puisor, te rog ca atunci cand citesti o postare sa fii mai inteligent.
La mine puncte-puncte(...) lasa loc de a mai spune ceva; daca ele sunt puse inaintea unei postari (cum a fost aici :"...noua celor care facem ceva ca sa o meritam!" ) inseamna ca ceea ce am spus sunt o continuare la ideea anterioara - in cazul meu: o continuare ideea ca mantuirea se da pe baza crezdintei+faptele bune...
Si diavolii cred in Hristos si in Jertfa Lui, ca si voi, insa nu merita mantuirea...pt ca nu implinesc!