Citat:
În prealabil postat de colaps3
Ahem. :)
Și unde sunt diacriticele ?
|
Nu stiu sa le pun,plus ca m-as enerva prea tare. Sincer nu ma prea pricep la calculatoare si chestii din astea.
Citat:
În prealabil postat de ory
Raoul, eu cred ca tu esti frustrat ca nu mergi la scoala, desi stii sa scrii romaneste. Mai bine mergi la scoala si scapa de frustrari
|
De ce sa fiu frustrat?
PS Macar ai fi putut sa intrebi de ce nu m-am dus la scoala inainte sa arunci piatra...
Citat:
Indiferent cat de ocupat este un om, cat de scuzat de imprejurari si asa mai departe, nu am sa consider niciodata moral sa fii student la zi si sa nu calci pe la scoala deloc
|
Aici te dai oarecum exemplu pe tine. Da,te apreciez si eu sincer,insa... avand in vedere ca nu muncesti banuiesc ca o face sotul,nu?? Ia sa ramaneti fara niciun venit (doamne-fereste,nu ca v-as dori) si sa te vad cat de importanta devine atunci scoala pt. tine. Sunt "convins" ca va avea prioritatea nr. 1! Faptul ca nu am fost in oras,ci plecat prin alt colt de tara ca sa castig un ban si sa-mi pot plati scoala (ca altfel m-as fi lasat!!!),este o motivatie destul de buna?? Sincer nu-ti doresc sa treci prin asta,si daca se va intampla,sa vad cum o sa reactionezi cand unii te vor critica de ce nu ai mai trecut si pragul scolii! Multumesc totusi pentru replicile adresate. Dumnezeu sa te ajute!
Citat:
multi au studii mai multe sau mai putine, dar nu stiu sa scrie in limba materna.
|
Deci macar sunt multumit ca stiu sa scriu,spre deosebire de altii (mai invatati decat mine - teoretic).
Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie
Scuze Raoul, dar m-ai deceptionat profund...
|
Imi cer iertare. Cel putin imi place sa spun adevarul despre mine. M-ar ajuta cu ceva sa fiu superficial? Oare ai fi avut o parere mai buna despre mine? Prefer sa fiu transparent,nu un fatarnic!