Subiect: ingeras sau nu
View Single Post
Vechi 09.02.2011, 22:40:12
paulici paulici is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Am dat ieri cautare pe google "am pierdut un copil" cu gandul la ceea ce ma framanta de 9 luni si 8 ore imediat, intamplator am ajuns la acest topic ... am citit cateva randuri si mi-am dat seama ca stiu povestea micutei Stefania devenita ingeras mult prea devreme ... am inceput sa citesc si celalalte randuri scrise de alte persoane ... m-am oprit ... nu aveam puterea sa citesc mai departe ... erau cuvinte scrise de o persoana care din fericire nu a avut nesansa de a pierde un copil si asta ma bucura ... insa pentru mine, pt Ramona, pt Andreea, pt n si n femei au fost cuvinte ca o lama taioasa intr-o inima ranita ... insa macar de ar fi avut un fundament ... nu stiu ce pregatire religioasa aveti cei ce ati scris acele randuri rautacioase, nu stiu povestea voastra si nici nu vreau sa o stiu, insa am sa va spun unele lucruri care le-am aflat in 15 octombrie 2010 cand am organizat Comemorarea copiiilor pierduti, altfel spus valul de lumina, un eveniment in care timp de o ora s-au aprins lumanari pentru toti copiii pierduti, indiferent de varsta si indiferent daca au avut sansa sa vina cu viata pe aceasta lume ... in predica tinuta de unul din preoti, care la randul lui in tinerete a pierdut 2 sau 3 copiii inainte de nastere, a precizat faptul ca in postul pastelui exista o zi in care rugaciunile sunt inaltate cerului tocmai pentru acei copii ... care au fost considerati doar "o sarcina pierduta" preotul e ortodox si sunt convinsa ca acest subiect l-a interesat inca din tinerete ... oricum parerile sunt impartite, oricum nu noi ... nu aici pe pamant vom afla unde ajung acesti copii insa sunt sigura ca nu ard in iad alaturi de criminali si raufacatori ...

Probabil pentru cei care sunt impotriva a ceea ce am scris veti zice, las-o in pace si pe toanta asta ca a pierdut si ea un copil inainte de nastere si vrea sa se ascunda dupa deget ... nu nu e asa, fetita mea s-a nascut a trait a fost botezata de un preot ortodox si 12 zile si 5 ore mai tarziu a murit ... e sigur ingeras pazitor ... alaturi de acei copiii plecati si mai devreme din aceasta lume fara sa aiba sansa de a fi botezati ...
Puteti sa spuneti ce vreti, insa aceste randuri le scriu cu convingere si nici eu nici voi nu putem sa fim siguri ca e sub o forma sau alta insa convingerea mea o va schimba doar Dumnezeu daca e cazul ...

Ma gandeam sa deschid si eu un topic ... cu un subiect tot legat e pierderea unui copil, unul cu tratamente in sarcina si un alt subiect legat de botezul grabnic, insa am sa ma gandesc bine daca sa fac asta pt ca din pacate mi-e teama ca voi avea parte doar de o dezamagire ... cred ca o parte din cei care au scris aici nu sunt capabili sa vada lucrurile in profunzime si mai ales sa inteleaga ca Dumnezeu ne-a dat multe instrumente cu care sa luptam pentru dorintele si convingerile noastre ... urmand ca apoi in cealalta lume sa aflam cu adevarat ce am gresit si nu oamenii sunt cei ce ne vor judeca.

Multa putere mamelor care pierd un copil fie el un embrion fie un om in toata firea cu familie ... Zbor lin ingerasilor nostri si o reintalnire atat de frumoasa cat 10 vieti pe aceasta lume.
Reply With Quote