View Single Post
Vechi 10.02.2011, 00:45:20
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Avem, cum să nu....
Eu stiu ca aveti voi de toate, cu atat mai mult citate pt serbarea sabatului.
Penticistalii au pt vb in limbi..
Iehovistii pt negarea divinitatii lui Hristos...doar cele peste 3000 de culte NP trebuiau sa se alimenteze de undeva, sau intr-un fel.

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
"Deci dar rămâne încă repaus de Sâmbătă, pentru poporul lui Dumnezeu." (Evrei4,9) Am citat din Biblia profesorului de teologie ortodoxă Nicolae Nitzulescu.
Spre surprinderea ta eu ma folosesc din mai multe Biblii..
Evrei 4, 7. Dumnezeu hotărăște din nou o zi, astăzi rostind prin gura lui David, după atâta vreme, precum s-a zis mai sus: "Dacă veți auzi astăzi glasul Lui, nu învârtoșați inimile voastre".
8. Căci dacă Iosua le-ar fi adus odihnă, Dumnezeu n-ar mai fi vorbit, după acestea, de o altă zi de odihnă.
9. Drept aceea, s-a lăsat altă sărbătoare de odihnă poporului lui Dumnezeu.
.....
Din Biblia NP:
Evrei 4, 7: El hotărăște din nou o zi: "Astăzi", - zicând, în David, după atâta vreme, cum s-a spus mai sus: "Astăzi, dacă auziți glasul Lui, nu vă împietriți inimile!"
8 Căci, dacă le-ar fi dat Iosua odihna, n-ar mai vorbi Dumnezeu după aceea de o altă zi.
9 Rămâne dar o odihnă ca cea de Sabat pentru poporul lui Dumnezeu.

Asadar, daca v-om citi mai atent tot capitolul d-le pastor, v-om observa ca nu e vb nici de Duminica si nici de Sambata...e vorba de "o alta zi de odihna"= odihna pe vesnicie in Imparatia lui D-zeu.
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.
Reply With Quote