Si rugaciunile mele au fost ascultate...
Acum un an eram fara un loc de munca, departe de orice posibilitate de a ma angaja, nu vedeam nici o solutie, eram depresiva, la sute de kilometri de casa, departe de parintii care aveau nevoie de mine. Dar aveam un vis...de a lucra intr-o anume companie din tara. Sansele insa erau egale cu zero, nu aveam cum sa razbat acolo, cel putin asa credeam eu. Atunci cind am realizat ca nu pot iesi singura din situatia asta, am inceput sa ma rog lui Dumnezeu, ca o pacatoasa si ticaloasa ce sunt. Citeam Acatistul Maicii Domnului si Acatistul Sfintului Nicolae. Ajutorul nu a intirziat sa apara, anterior trimisesem acelei companii un CV, si minune...desi trecuse ceva timp de atunci, intr-o zi m-au sunat si m-au chemat la interviu. Am fost uimita, debusolata si bucuroasa in acelasi timp. Mi-au propus un post la care si eu aspiram si m-au chemat la serviciu de a doua zi. Bucuria mea era insa acoperita de faptul ca prietenul meu ramase peste hotare, se punea serios problema ce vom face mai departe. Nmai ca si din acest impas ne-a scos Maica Domnului si Sfintul Nicolae. Printr-o minune seful meu care era un om extraordinar a aflat despre problema mea si ia propus prietenului meu o functie in aceiasi companie. A fost extraordinar, ne traiam visul... Rugaciunile mele fusese ascultate, am primit ajutor nesperat, noi nu meritam asta. Ca dovada a faptului ca fiind cuprinsi de verva noilor functii am uitat de Dumnezeu, am uitat sa multumim pentru ajutorul primit, am uitat de noi...si...dupa un an si doua luni, eu am ramas fara job si fara prietenul meu.
Am spus toate astea pentru a da marturie despre ajutorul pe care l-am primit si pe care nu l-am meritat, dar si pentru a va indemna sa nu faceti ca mine, sa multumiti mereu pentru tot ceea ce va da si ne da Bunul Dumnezeu.
Doamne ajuta!
|