Multa sanatate si putere
[Imi pare rau pentru necazul vostru. Daca vreti, va pot trimite mir din Grecia, din candela Sf Ioan Rusu si de la Sf Nectarie. Te rog trimite-mi adresa pe privat. Multa sanatate.QUOTE=stasylena;335923]Dragii nostri prieteni,
Revin in numele familiei cu ceva vesti, care nu sunt foarte bune. Dupa lungi peripetii prin spitalele din Iasi am revenit acasa. Starea sotului meu nu este foarte buna. Un anumit doctor de la sectia de oncologie de la Spitalul Sf. Spiridon nu a dorit sa primeasca transferul sotului meu pentru cateva investigatii si am fost nevoita sa-l aduc din curtea spitalului unde mi-l lasase fara sa se gandeasca si la starea lui de om. Dar trecand peste picanteriile astea as dori sa fac apel, din nou, la dragostea dumneavoastra fata de aproapele si, deci, de Hristos , ca sa-l pomeniti si pe sotul meu, Vasile, in rugaciunile pe care le faceti. In ultima saptamana i s-au intensificat durerile pe coloana datorita dezvoltarii celor trei tumori, este cu paraplegie flasca, are sonda urinara si multe alte chestii, mereu trebuie sa-l intorc cu aleza de pe o parte pe alta ca sa nu faca escale pe corp si nu reusesc sa gasesc un medic bun care sa se ocupe de el, sa-l stabilizeze. Trec prin momente de deznadejde, dar sunt cu speranta in suflet ca Dumnezeu ne va mai da o sansa, din Milostivirea si Dragostea ce o are fata de noi, pacatosii si nevrednicii.
Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va sporeasca bunatatea si dragostea din suflete![/quote]
|