View Single Post
Vechi 27.06.2007, 10:16:56
consuela consuela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.02.2006
Implicit

Mi-am pus si eu problema asta, nu mi-a scapat, dar am gasit o idee logica care pentru mine e multumitoare. Sfintii si oamenii care au respectat legile lui D-zeu din vechiul testament nu au suferit sub nici o forma conditii de iad chiar daca au intrat in zona aia la suprafata iadului. Iadul are trepte , treapta de sus eu o consider purgatoriu, dar cand au intrat ei acolo, au intrat cu tot cu ingerii lor pazitori. Sub nici o forma nu e posibil ca ingerii lor sa ii fi abandonat fara motiv! Cum apare un inger (unul singur) in iad sa viziteze sufletul celui pe care l-a dirijat in viata sa (exista si pilde pe tema asta), duhurile rele fug la mare distanta si sunt supusi total ingerului [entru ca ii arde. Deci au intrat cati oameni atatia ingeri care au stat cu ei in permanenta.Astfel incat cat timp au stat acolo in trapta superioara a iadului, au fost intr-o stare protejata, asigurata de ingerii lor pazitori foarte posibil impreuna si cu alti ingeri , astfel incat acolo e posibil sa se fi simtit mult mai bine ca pe pamant , fata frig, intuneric sau durere fizica si vazandu-si fiecare ingerul lui pazitor si vazandu-se toti intre ei, fiind in forma spirituala comunicau toti si precis li se comunica ce se intampla si ce urmeaza. Nu putea fi intuneric, un singur inger face lumina in iad in locatia in care apare si zona e protejata sub toate aspectele cat timp sta ingerul acolo. Ingerii lor pazitori au stat permanet cu ei, ceilalti ingeri mesageri care ii informau ce se intampla pe Pamant veneau si plecau. Deci locatia poate fi in iad treapta superioara (ca nu exista raiul inca), dar starea lor era de rai, fiind inconjurati de ingerii lor pazitori in permanenta, iar diavolii erau total supusi ingerilor precum un caine rau, care dupa ce l-a batut stapanul odata zdravan intra sub masa si nici nu mai maraie de frica sau tinut in lant la distanta mare. Sfintii de asemenea ii supun total pe diavoli asa ca erau asa cum meritau (rai in iad), pentru ca raiul e dat de ingeri si de fiintele ce il populeaza nu de locatie.
Reply With Quote