Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Ba, să vă ferească Dumnezeu a vă pune încrederea în rugăciunile morților! Singura nădejde trebuie să fie Hristos - Cel ce S-a Jertfit pentru a noastră mântuire și Cel ce mijlocește în Cer. Și Cel ce vine să-i învie pe morții care au adormit în El. Restul... sunt povești. Dar nu de adormit copiii, ci de smintit oamenii mari.
|
Nu-mi pun nici o nadejde in rugaciunea mortilor, imi pun nedejde in rugaciunea viilor. Cum imparatia Lui Dumnezeu e a celor vii, imi pun nadejdea in rugaciunile tuturor celor care fac parte din aceasta imparatie, fie ca traiesc pe pamint, fie ca sint in ceruri. Deci nu numai ca imi pun nadejdea in aceste rugaciuni, dar stiu ca si altii isi pun nadejdea in rugaciunile mele, asa ca sint datoare sa fac aceste rugaciuni. Pentru ca daca nu-L iubesc pe aproapele meu, pe care il vad, cum pot pretinde ca Il iubesc pe Isus pe care nu-L vad?
Deci eu sint responsabila pentru binele aproapelui meu, oriunde s-ar afla el. Restul sint povesti....dar nu de adormit copiii, ci de smint oameni mari.