View Single Post
Vechi 27.06.2007, 13:23:33
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Parintele Savatie,la o conferinta,a mentionat destul de clar ca cine intreaba pe X,Y sau pe Z daca este sau nu de calugarie,daca aceasta,respectiv calugaria,este crucea pe care trebuie sa o aleaga,automat ca ridica un semn de intrebare ? sau chiar mai multe ???
, cum ca nu este convinsa acea persoana,asa ca mai bine sa stea si sa se cerceteze mai bine pe sine,sa se analizeze profund,sa se consulte numai si numai cu Duhovnicul ei,si sa faca mai multe pelerinaje pe la Sfintele Manastiri,sau eventual sa vietuiasca chiar in mijlocul comunitatii monahale pt.o mai buna clarificare a Voii Lui Dumnezeu,ca sa nu fie ispita,inselaciune si amagire de la cel viclean.Si un caz foarte concret,real si la obiect,iti spun eu din proprie experienta,ca si mie mi-a spus cel rau dintr-o bolnava(posedata)sa merg la Manastire pt.a ma calugari,si ce crezi ca l-am ascultat?Nu,categoric ca nu,am ascultat si ascult in continuare de Parintele meu Duhovnic,caci asa trebuie procedat si este cat se poate de normal si cu dreapta chibzuinta si masura in toate.Doamne ajuta!
Reply With Quote