View Single Post
Vechi 11.02.2011, 17:03:22
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
Tu raspunzi printr-o alta intrebare?
Cred ca eu am intrebat primul, cand a dat Hristos circulara ca toti crestinii sa respecte sambata asa cum a respectat-o poporul ales?
Istoria dovedește cum a fost "respectată" sâmbăta de poporul ales, de aceea a și suferit atâtea invazii străine, iar după lepădarea de Hristos n-a mai fost nici măcar "popor ales". Astăzi, creștinătatea este popor ales, iar cuvintele lui Dumnezeu rămân valabile peste timp:

"Vorbește copiilor lui Israel, și spune-le: ,Să nu care cumva să nu țineți sabatele Mele, căci acesta va fi între Mine și voi, și urmașii voștri, un semn după care se va cunoaște că Eu sînt Domnul, care vă sfințesc." (Exod 31,13)

"urmașii voștri" se referă [și] la actualul popor ales, Israelul după spirit nu după trup (Rom.2,28) care e avertizat "Să nu care cumva să nu țineți sâmbetele Mele". Nerespectarea acestei porunci atrage după sine aceleași nenorociri pe care le-a suportat vechiul popor ales. Invaziile străine le-am experimentat deja, ce să mai așteptăm? Un nou Holocaust? Acesta va veni negreșit, nu de la Berlin, ci din Cer!

În consecință, ai "semnul" acesta de apartenență la poporul ales al Domnului? Sau ai aruncal la gunoi "circulara", n-o bagi în seamă...
Reply With Quote