11.02.2011, 17:45:48
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 25.07.2010
Locație: Norvegia, dar romanca in suflet
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
"Nu as vrea sa fiu inger ca sa vorbesc despre Maica Domnului . Vreau sa vorbesc ca om slab , sa pot simti adevarat dragostea si mila Maicii Domnului . Maica Domnului se simte , cred , mai bine printre oamenii necajiti , slabi si prigoniti in orice fel , decat s-ar simti incojurata de ingeri . Maica Domnului jertfeste mereu , sufera mereu , si cred ca se lupta chiar si cu dreptatea divina aparand pe neputinciosii care o cer in ajutor. Iubeste peste inchipuire de mult si fara alegere si pe cei ce sunt rai si chiar si pe cei nepasatori . Nici un pacatos , oricat de mare ar fi , sa nu se piarda , daca Maica Domnului il apara . Ea se arata cu inima larga chiar si fata de aceia care , fie din nepasare sau din necunostinta , alearga rar la dansa .Dar cu cat mai generoasa nu va fi ea cu aceia care neancetat ii cersesc ajutorul ? Acestia nu numai ca sunt iubiti mult , dar chiar sunt slujiti de dansa . Maica Domnului ne rapeste inimile .As vrea sa am toate inimile sfintilor si ale ingerilor pentru a iubi pe Maica Domnului .Si oricat ar iubi-o cu toata puterea lior ingerii cerului si pamantului , cu toata sfintenia lor, nu vor ajunge sa o iubeasca cat ii iubeste ea " .
|
Si pe mine m-a atins la suflet: f profund!