View Single Post
Vechi 27.06.2007, 17:29:55
ionita ionita is offline
Member

Data înregistrării: 22.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nicoletajuravle
Citat:
În prealabil postat de SsAgEnT
nu vreau sa par an naibii da cand e vorba de alcool nu mai stai la rugaciuni acatiste si chesti de genu eu as sugera sa vorbesti cu el in fata cand e treaz si sa afli d c face asta care e motivu si poate gasesti o cale sa l faci sa nu mai bea. dak nu merge la atunci apelezi la o clinica de dezalcoolizare. fratilor asta e adevaru c credeti ca totu se rezolva cu doamne ajuta sa fim un pic seriosi
si eu am avut aceeasi problema cu tata si nu poti sa-i spui cand e treaz ca atunci nu iti spune nimic dar se poate si razbuna cand va bea din nou. Daca nu e un om impulsiv poti discuta cu el dar daca este nu se poate discuta
pt Ionita
tu il cunosti mai bine stii daca accepta sa-i spui greselile pe care le face in mod direct daca nu poti roaga-te spera in continuare(tatal meu mai bea si acum )important e sa stii ca tu ai o viata inainte si tb sa iti aduni fortele pt ea ,ca Dumnezeu are grija de toti bineinteles daca Il lasam
Doamne ajuta!
multumesc foarte mult pt cuvintele spuse!! Maica Domnului are geija de mine si din cate vad tata a cam inceput sa rareasca ci=onsumul de bauturi alcoolice... asa ca S;ava Domnului si mai ales
MULTUMESC TUTUROR !!!!!!!
si fie ca Maica Domnulu sa va bucure inimile!!!!!
Doamne ajuta!!!!! :)
Reply With Quote