Citat:
În prealabil postat de Laurentiu
Citat:
În prealabil postat de najhat
Citat:
În prealabil postat de Laurentiu
Cred ca trebuie sa aiba ceva in comun ca sa se poata numi relatie de acest gen ....
sa se completeze ...acceptarea celuilalt cu tot ce are el defecte shi calitati pt. tot restul vietii shi sa nu fie o relatie pt satisfacerea nevoilor personale adica fie ele de orice ordin "folosirea celui din jur pt. cine shtie ce scopuri"..in acest fel relatie poate devenii una egoista ...trebuie "iubire shi iar iubire" sprijin din partea fiecaruia in toate etapele vietii prin care vor trece
shi mai adaug un fragment dintr-o piesa care mi-a placut
"Te plac asa cum esti ,imi place cum zambesti "te port cu mine-n gand ma placi asa cum sunt"
|
frumos,frumos spus,sa se completeze unul pe celalalt,fiecare isi cauta jumatatea lui.Dar mai intai de toata trebuie sa fim sinceri cu noi insasi si sa ne recunoastem defectele ca sa il putem accepta pe celalalt.Trebuie iubire si iar iubire ptr.Dumnezeu,ptr.cei din jurul nostru si apoi ptr.noi insusi,la dulce si amar .
|
Shi mai ramanne ceva care joaca un rol foarte important intre indragostiti shi anume sexualitatea
In ziua de azi sunt din ce in ce mai multe familii destramate din aceasta cauza deoarece in unele exista abuzul shi fel shi fel de perversiuni sexuale care duce la despartirea tinerilor iar in altele exista refuzul care duce la o racire shi la distantarea din ce in ce mai mare a relatiei dintre ei
Lipsa de cumunicare shi toate celelalte poate avea efecte negative ...asha ca trebuie sa fim foarte atenti shi la aceste lucruri
Lunad un exemplu din zicerile parintelui Arsenie Boca care citea in fiecare om ca intr-o carte....shi anume in legatura cu sexualitatea parintele zicea:
"NICI ABUZUL NICI REFUZUL"
ASA sa ne-ajute Dumnezeu
|
IMPLICAREA SEXUALITATII FIIND VALABILA NUMAI PENTRU CEI CASATORITI SI CUNUNATI IAR DE PARTEA CEALALTA A CELOR NUCUNUNATI NU E CAZUL SA TREACA LA FAPTE:
CATEGORIC