View Single Post
Vechi 12.02.2011, 02:39:12
Tuty2010's Avatar
Tuty2010 Tuty2010 is offline
Member

Data înregistrării: 20.12.2010
Religia: Catolic
Implicit

[quote=Mihnea Dragomir;332184]Părerea mea personală este că aceste rugăciuni sunt lipsite de urmări în lumea cealaltă. Noi ne rugăm, totuși, pentru toți, fiindcă nu știm dacă sufletul cuiva este în rai, în purgatoriu sau în iad. Dacă este în rai sau în iad, rugăciunea nu are urmări.

Mi-e greu sa cred ca un catolic poate afirma asa ceva.
Pai nu ai citit viata S f. Faustina sau de ex despre Padre Pio, carora le apareau suflete din purgator si le cereau rugaciuni, liturghii?
CUm sa nu stii ce valoare are o liturghie oferita pt un suflet?>
Dar despre rugaciunile speciale pt sufletele din Purgator sa nu stii?>

Nu am avut rabdare si timp sa citesc tot, dar tuturor va scapa esenta:
- pacatele, omisiunile, indiferent ca sunt iertate prin Sacramentul Spovezii au CONSECINTE!
Purgatoriul este un loc, nu cum gresit s-a afirmat ca Nu ar fi un loc, un loc unde, in ciuda suferintei ( care consta din faptul ca sufletul este privat de prezenta lui Dumnezeu) exista speranta ca dupa ispasire ( ganditi-va ca dupa o boala grea organismul are nevoie de o perioada de refacere, este similar) va fi cu Dumnezeu pentru eternitate.

In Biblie scrie clar, nimic impur nu intra in imparatia cerurilor. Sunt curioasa cine are indrazneala sa afirme ca se "califica"pt rai?

Cititi marturia Gloriei Polo, o poveste reala, cutremuratoare ( ca tot doriti minuni in permanenta, cam asa cum doreau evreii de la Isus....) si veti intelege exact ce este Purgatoriul.

http://www.scribd.com/doc/17578202/M...ului-21117-766
Reply With Quote