Citat:
Īn prealabil postat de konijiro
Faptul ca eviti sa vorbesti despre Potop, sau despre Geneza, nu le face mai adevarate.
Cat despre Big Bang, da, este o ipoteza, dar are mai multe dovezi in favoarea sa decat povestea din Biblie.
|
ba nu are. sunt doar niste lucruri despre care nu se stie prea multe, deci le atribuie unei teorii.
Citat:
Inainte sa ataci teoria evolutiei, iti sugerez sa te documentezi un pic. Nimic din ce ai scris tu mai sus nu e sustinut de teoria evolutiei. Sa spui ca pestele "s-a decis" sa iasa pe uscat denota o lipsa de cunostinte de baza referitoare la evolutie (si selectie naturala).
|
ba exact asta ii auzi pe toti cecetatori ca zic, a iesit pestele si s-a facut mamifer, indiferent de cum m-am exprimat eu, propuneam un exercitiu logic, sa te gandesti tu, in timp normal, cum de un peste s-a facut mamifer...dar las-o balta daca nu vrei...
Citat:
Care scene? Exemple concrete, te rog. Si de unde stii ca hieroglifele din Egipt sunt adevarate?
|
ceva de o batalie, dar presupun ca nu conteaza, deja contesti si zidurile, trecem peste..
Citat:
Esti scandalizata de faptul ca as vrea sa impun cuiva sa creada ce cred eu. Lasand la o parte faptul ca nicaieri nu am zis ca m-ar interesa asta, nu ai nici o problema cu faptul ca religia ta e impusa altora.
Deci nu te deranjeaza lipsa de libertate in alegere, atata timp cat religia impusa e, intamplator, cea la care aderi si tu.
|
o sa presupun ca faceti niste cursuri speciale in care va invata sa rastalmaciti tot ce zice cealalta pers, cu ce ti se impune religia? ca te invata o ora pe sapt? dar geografia si biologia, la care te invata ca ai iesit din maimute, nu ti se impune? nu te invata in scoala?
Citat:
De unde pana unde o persoana care face sex la o varsta frageda e mai putin "integra" decat o virgina de 30 de ani? Asta e problema moralitatii izvorate din dogma religioasa
In plus, nu ii inveti sa fie "usuratici", asta o fac si fara sa fie invatati. Ii inveti ca treaba asta are consecinte, it's not all fun. Si asta e un lucru de care ar trebui sa fie constienti.
|
ahahahaha....