View Single Post
Vechi 12.02.2011, 19:28:41
Ana.Maria.
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Faptul ca eviti sa vorbesti despre Potop, sau despre Geneza, nu le face mai adevarate.
Cat despre Big Bang, da, este o ipoteza, dar are mai multe dovezi in favoarea sa decat povestea din Biblie.
ba nu are. sunt doar niste lucruri despre care nu se stie prea multe, deci le atribuie unei teorii.

Citat:
Inainte sa ataci teoria evolutiei, iti sugerez sa te documentezi un pic. Nimic din ce ai scris tu mai sus nu e sustinut de teoria evolutiei. Sa spui ca pestele "s-a decis" sa iasa pe uscat denota o lipsa de cunostinte de baza referitoare la evolutie (si selectie naturala).
ba exact asta ii auzi pe toti cecetatori ca zic, a iesit pestele si s-a facut mamifer, indiferent de cum m-am exprimat eu, propuneam un exercitiu logic, sa te gandesti tu, in timp normal, cum de un peste s-a facut mamifer...dar las-o balta daca nu vrei...

Citat:
Care scene? Exemple concrete, te rog. Si de unde stii ca hieroglifele din Egipt sunt adevarate?
ceva de o batalie, dar presupun ca nu conteaza, deja contesti si zidurile, trecem peste..

Citat:
Esti scandalizata de faptul ca as vrea sa impun cuiva sa creada ce cred eu. Lasand la o parte faptul ca nicaieri nu am zis ca m-ar interesa asta, nu ai nici o problema cu faptul ca religia ta e impusa altora.
Deci nu te deranjeaza lipsa de libertate in alegere, atata timp cat religia impusa e, intamplator, cea la care aderi si tu.
o sa presupun ca faceti niste cursuri speciale in care va invata sa rastalmaciti tot ce zice cealalta pers, cu ce ti se impune religia? ca te invata o ora pe sapt? dar geografia si biologia, la care te invata ca ai iesit din maimute, nu ti se impune? nu te invata in scoala?

Citat:
De unde pana unde o persoana care face sex la o varsta frageda e mai putin "integra" decat o virgina de 30 de ani? Asta e problema moralitatii izvorate din dogma religioasa

In plus, nu ii inveti sa fie "usuratici", asta o fac si fara sa fie invatati. Ii inveti ca treaba asta are consecinte, it's not all fun. Si asta e un lucru de care ar trebui sa fie constienti.
ahahahaha....
Reply With Quote