View Single Post
Vechi 12.02.2011, 21:18:05
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de daniil96 Vezi mesajul
despre obligativitate; vaccinurile nu sunt obligatorii, cred ca nicaieri in lume ...dar:

1. le interzic copiilor nevaccinati sa intre in colectivitati

2. acum vor sa interzica medicilor sa practice daca nu au toate vaccinurile; adica ... nu te obligam sa te vaccinezi ... dar daca nu te vaccinezi nu poti sa iti castigi painea
Cu foarte mare intarziere am aflat ca exista legi care-ti permit sa eviti vaccinarea din motive de.. credinte.
Eu nu traiesc in tara, dar precis exista si in Rom, ca nu are nimeni curajul sa declare vaccinarea obligatorie deoarece ar trebui sa-si asume responsabilitatea pt efectele secundare ale vaccinarii. Care sunt multe si grave.

Desi pt inscrierea in scoala este necesar dosar medical care atesta vaccinarea, eu cunosc o femeie care NU si-a vaccinat copiii si totusi i-a inscris la scoala. A obtinut o "scutire" din motive religioase (in sua, ea este ortodoxa). Deci se poate, dar implica sa-ti sustii tare convingerile in fata altora, sa renunti la "demnitate", sa fii pregatit sa fi considerat "tampit", "iresponsabil", "bigot" etc.. ca asta-i societatea in care traim: daca nu innebunesti cu ei, atunci se vor scula impotriva ta.
Reply With Quote