View Single Post
Vechi 12.02.2011, 21:44:31
kindness kindness is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.02.2011
Lightbulb Sophia

Sophia, am ajuns pe acest site/forum "googalind" - "religie discriminare femei" - ...este un subiect care m-a intrigat cu ceva ani in urma, dar destul de repede mi-am lasat framantarile la o parte...Sophia, mult prea multi oameni sunt inca "prinsi in SISTEM" (Singurul, Alesul, nimic nu poate fi chestionat, toate trebuiesc luate "de bune".....), pari constienta pe alocuri de asta....dar insisti sa ramai in cerc. Vrei ca cineva sa iti confirme ca nenumarate nedreptati sunt imbratisate, acceptate si perpetuate sub umbrela convenabila a "cuvantului sfant"? Din cate posturi am citit (recunosc, doar cateva...observ ca esti foarte activa pe forum), trag concluzia ca esti o persoana inteligenta, insa te incapatanezi in a-ti autoinfrana dezvoltarea sufleteasca, in dorinta mult mai arzatoare de ramane in "SISTEM". Punctual, in cautarile tale in vederea gasirii unor raspunsuri in ceea ce priveste relatia religie (oricare ar fi ea) si conditia femeii, iti recomand sa te "deschizi" si catre scrieri mai "lumesti" (uite, "un" http://www.crestinortodox.ro/forum/i...cons/icon3.gif Luce Irigaray, de ex.)....nu stiu daca va fi postat acest mesaj...in cazul in care va fi postat, doresc sa inchei prin a sublinia ca in toate cele mai de sus nu exista nicio urma de rautate/persiflare vizavi de nimeni, ci doar o incercare de a oferi o alternativa unei persoane in cautari...

Last edited by kindness; 12.02.2011 at 21:50:20.
Reply With Quote