View Single Post
Vechi 12.02.2011, 21:57:48
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristinadaciana Vezi mesajul
Sincer subiectul e penibil. Incerc sa mi-l imaginez pe Dumnezeu la judecata de apoi: " tu ai tinut sambata ai bulinuta alba..tu ai tinut duminica ? ai bulinuta neagra ". E ridicol !!! Toate certurile astea ca cine detine cica "Adevarul" si ca cei care tin sambata sunt mantuiti ceilalti nu, sunt lucruri diavolesti. De ce nu deschideti ochii ? Si nu ma refer la ochi ca organ ci la ochii mintii.
Vă dau întrucâtva dreptate. Dumnezeu nu va da "bulină albă" pentru cineva că a ținut sâmbăta, ci pentru că a ascultat de Dumnezeu. Că dacă e să ne ia la bani mărunți, cu siguranță toți am greșit la capitolul acesta: dumneavoastră că ați bătut covoarele în zi de sâmbătă, eu că am discutat de ultimul model de BMW și m-am uitat cu jind la el în loc să fiu atent la predică. La fel de mare păcatul! Doar fariseii se considerau perfecți și candidați negreșit la Rai doar pentru că au ținut sabatul, au dat zecime și au postit de două ori pe săptămână...

Religia este mai mult decât o dogmă, etimologic vorbind este o relație, o re-luare a unei relații întrerupte cu Dumnezeu. Și când ai relație bazată pe iubire cu Mântuitorul tău, nu poți trăi în minciună, curvie [și călcare de Sabat] știind că acestea Îi provoacă durere. Eu [și biserica din care fac parte] așa văd lucrurile și nu mi se pare deloc "penibil" să-mi apăr punctul meu de vedere.
Reply With Quote