Citat:
În prealabil postat de tailgunner4A
Fiindca ati vazut un discurs al lui Bill Gates la o conferinta unde vorbea de scaderea natalitatii, dvs ati dedus ca intregul sistem medical, inclusiv cel din Romania urmareste sa vaccineze copiii ca sa ii sterilizeze sau sa ii omoare? Daca luati de bun ce spune arhim. Parvu nici nu ma mira: .
|
Miliardarul american Bill Gates a susținut în cadrul conferinței anuale în domeniul tehnologiei TED, că factorul principal pentru încălzirea globală este dioxidul de carbon, CO2, pe care noi, oamenii îl expirăm.
Acesta a explicat, printr-o ecuație ingenioasă, că metoda de a reduce cantitatea de CO2, este, reducerea populației cu 10-15%. Cum are de gând miliardarul să facă acest lucru? Prin vaccinuri de sterilizare.
"Populatia globala este acum de 6,8 miliarde de oameni si vom ajunge la 9 miliarde de oameni in curand. Daca vom face o treaba foarte buna cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale de reproducere, com putea sa scadem cifra asta cu 10-15%", a spus acesta intr-o prezentare din cadrul TED.
Gates a folosit o ecuatie pentru emiterea dioxidului de carbon:
CO2=P X S X E X C
„P" reprezinta numarul populatiei, „S" este numarul mediu de servicii de persoana, „E" este valoarea medie de unitati de energie pe serviciu, si „C" inseamna media de CO2 emisa pe unitate de serviciu pe an. Potrivit acestuia, anual, 26 de miliarde de tone de dioxid de carbon intra in atmosfera, media per om fiind cam de 5 tone.
Dupa prezentarea acestei ecuatii, Gates si-a invitat audienta sa gaseasca modalitati de a „elimina" variabilele din formula matematica, pentru a diminua cantitatea anuala de CO2, in scopul temperarii fenomenului de incalzire globala. Si s-a oprit asupra primei variabile-populatia.
Organizatia sa, Bill & Melinda Gates Foundation, se ocupa masiv cu vaccinarea populatiei, fiind una dintre cel mai mari institutii finantatoare de programe de vaccinare gatuita indeosebi a copiilor din statele sarace.
Uitati intregul text. Nu face referire la Romania, ci in general. Se numeste forum, deci are loc o dezbatere pe aceasta tema, si da, din punctul meu de vedere vaccinul este o arma chimica. Sunteti cumva reprezentantul unei companii farmaceutice?
Referitor la Parintele Iustin Parvu, mi-e indiferenta opinia dumneavoastra, nimic nu-mi poate reduce admiratia si increderea in spusele sale, nimic din ce am incercat sa-mi insusesc nu mi-a daunat.
Citat:
În prealabil postat de tailgunner4A
Tot mai des intalnesc teza asta a conspiratiei mondiale cvasi-totale a evreilor impreuna cu masonii, impreuna cu dracii, americanii, savantii si ateii, eventual condusi de antichrist, care vor sa distruga perla culturii universale, cheia de bolta a cosmosului, detinatoarea Adevarului ultim si absolut, Ortodoxia romaneasca.
Degeaba va spune la biserica sa nu credeti decat in Scriptura, fiindca teoria conspiratiei atrage ca un magnet crestinii ortodocsi, iar Forumul asta e cea mai buna dovada.
|
Biserica nu spune sa credem decat in Scriptura. Mai solicitati informatii.
Corect... aici s-au intrunit simpatizantii teoriei conspiratiei... mda.