View Single Post
Vechi 13.02.2011, 09:22:19
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
1.Pentru ca tot spuneti ca Dumnezeu a sfintit si binecuvintat simbata
Spunem pentru că exact așa scrie, iar dvs. nu puteți nega acest fapt.

[quote=nutucutu;336954] doamna Elen White, care v-a pus la dispozitie tilcuirea Bibliei, cum a cercetat originalele? Tâlcuirea Bibliei nu este opera doamnei White, ci a însăși Bibliei. De ce tâlcuire mai e nevoie în exemplul pe care l-ați dat? Ce poate însemna altceva binecuvântarea și sfințirea sâmbetei, decât "punerea deoparte", consacrarea (acesta este sensul termenului sfințire) și destinarea sâmbetei pentru un scop anume?

Citat:
pentru modificarile pe care le-a adus ati spus simplu: bibliile au fost traduse gresit.
La ce modificări vă referiți. Și vă rog limitați-vă la topic (pentru restul "modificărilor" aveți la dispoziție un topic consacrat).

Citat:
2. Care sint roadele bisericii dumneavostra, pentru ca dupa roade se cunosc cei care il urmeaza pe Cristos cu adevarat si nu sint inselatori?
Roadele sunt caracterele schimbate ale oamenilor pocăiți. Eu văd asemenea oameni transformați prin harul lui Dumnezeu, și-i văd și concetățenii mei.

Citat:
3.Daca dumneavoastra afirmati ca oricine, singur, citind Biblia, poate sa primeasca inspiratia Duhului Sfint si se mintuieste, de ce va chinuiti sa ne impuneti propriile dumneavoastra "inspiratii"?
N-am spus că oricine poate primi "inspirația Duhului Sfânt", ci oricine poate primi înțelegerea cuvintelor Scripturii. Condiția este una singură: sinceritate și dorință după aflarea adevărului, bineînțeles urmată de transpunerea în viață a adevărurilor primite.

Citat:
De ce nu ne indrumati crestineste: mergeti, cititi Biblia si va veti mintui?
Mergeți, citiți Biblia, credeți-o și aplicați-o în viață și atunci cu siguranță vă veți mântui!
Reply With Quote