Disclaimer: nu reprezint nici o companie famaceutica.
Facts:
1. Virusul hepatitic B produce in frecvente cazuri ciroza si este una din cele mai frecvente cauze de cancer hepatic.
2. Generatiile de medici sub 60 de ani nu au mai vazut urmatoarele: febra convulsiva, poliomielita, tetanos, turbare- datorita vaccinarilor si nu cred ca e cazul sa le ducem dorul; trebuie sa II multumimim Domnului ca avem vaccinurile pentru ele.
Ati vaut vreodata om care tuseste pana lesina? Eu am vazut si nu imi doresc sa mai vada asta, imi imaginez cum erau parintii care statau langa copilasii lor si se uitau la ei neputinciosi cum tusesc pana se cianozeaza si apoi mor sufocati! Omeni buni, veniti-va in fire, nimeni nu vaccineaza pe nimeni cu forta (oricum va ramane remdiul cu argila- ha, ha, ha:24); majoritatea vaccinurilor sunt sigure si multe din ele foarte necesare!
Discernamant, va rog- si apelati la surse cat de cat verificate!Dupa cum nu iti formezi o parere despre ortodoxie de pe net, tot asa nu iti poti forma nici despre un subiect de asemenea importanta; daca va incumetati sa patrundeti totusi in acest taram, macar faceti-o ca niste oameni din secolul XXI!